022 21 00 21
str. Ghidighici 5

Adidas

De 80 de ani brandul "Adidas" reprezintă simbolul succesului în sport. 

Adidas este o companie multinațională cu sediul în Germania care produce diverse articole sportive și a avut în 2006 o cifră de afaceri de peste 10 miliarde de euro. Adidas este al doilea cel mai mare producător de articole sportive. Articolele vestimentare produse de aceasta firmă sunt populare în majoritatea sporturilor, iar oamenii au ajuns să poarte zilnic încălțămintea și vestimentația acestei companii.

http://www.skimir.ru/

Reebok

Firma Reebok International Ltd, cu sediul la Stoughton, Massachussets este un lider mondial în proiectarea, fabricarea și distribuția încălțămintei de sport, fitness și casual, precum și a echipamentului, accesoriilor sportive.

Istoria firmei Reebok începe în anul 1895 la Bolton, Anglia. 

Pe parcurs au fost creeate o mulțime de modele de încălțăminte și echipament de sport, destinate fotbalului american și celui european, baschetului, alergărilor de pistă, precum și altor sporturi.

Reebok înțelege că oamenii sunt, mai presus de toate, unici. Poziţionare Reebok reflectă acest lucru și sărbătorește calitățile distincte, care fac oamenii ceea ce sunt – punctele lor unice de vedere, stilul lor individual și talentele lor remarcabile.

Nike

Nike, Inc. este o companie americană care comercializează diverse articole sportive și vestimentare. Avea în anul fiscal 2009 o cifră de afaceri de 19,3 miliarde $. Compania a fost fondata pe 25 ianuarie,1964 ca Blue Ribbon Sports de către Bill Bowerman și Phil Knight, și a devenit oficial Nike, Inc la 30 mai 1978.

Nike are multiple fabrici în lume, toate în afara Statelor Unite. Majoritatea se află în Indonesia, China, Taiwan, India, Thailanda, Vietnam, Pakistan, Filipine sau Malayesia unde se și fabrică produsele originale Nike.

"Sky Land" Camping & Resort

"Sky Land" Camping & Resort – un nivel de padure-complex hotelier european, cu o gamă largă de servicii, dar este în imediata apropiere a capitalei. Aer curat aici impetuos, servicii grijuliu și confortul amendă europene.

Complexul dispune de oportunități ideale pentru odihnă activă și de relaxare, precum și organizarea:

  1. Evenimentelor amicale, de familie
  2. Evenimentelor pentru copii, părinți
  3. Evenimentelor corporative și întâlnirilor de afaceri

 

View Cafe & Restaurant

View Cafe & Restaurant este amplasat într-o locaţie comodă şi este foarte uşor de găsit. Aici întotdeauna veţi avea parte de o atmosferă prietenoasă atât pentru o masă de familie, cât şi pentru o reuniune veselă de prieteni sau colegi. 

Valorile View Cafe & Restaurant: onestitatea, responsabilitatea, sinceritatea, organizarea şi spiritul pozitiv.  

Detox Delivery

Compania Detox Delivery promovează modul sănătos de viață prin consumul zilnic de frutce, legume și verdețuri proaspete și de sezon. Sucurile Detox reprezintă o sursă de energie vie, vitamine, nutrienți ce au scopul de a detoxifia organismul și de a-l hrăni până la celule.

Babolat

Compania "Babolat" este unul dintre liderii internaționali la producția echipamentului (vestimentație) și accesoriilor pentru tenis (rachete de tenis, palete tenis de masă).

Reputația brandului este recunoscută de campioni mondiali la tenis: Rafael Nadal, Andy Roddick.

Parteneri cu privilegii pentru deținătorii de card Niagara