022 21 00 21

07:00 - 23:00 / 9:00 - 22:00

Orar

BazinCel mai mare bazin din oraș

Practicați înotul pe benzi de trei metri, care corespund standardelor olimpice, iar prezența mai multor înotători nu este un impediment pentru antrenament.

Zona pentru aqua aerobică

Zilnic în bazin se desfășoară lecții de aqua aerobică. Acestea sunt potrivite celor ce le place să practice exercițiile de tip cardio, dar nu le place banda de alergare.

Diving și sărituri în apă

În bazinul Niagara clienții clubului iau lecții de scufundări și primesc certificatul internațional PADI. Cu acest document puteți vizita atracțiile subacvatice din orice colț al lumii. Mai mult, cei 4 metri adâncime permit practicarea săriturilor în apă. Cu antrenorul nostru veți executa săritura pe nota 10 din 10.

Poduri înalte

Înotătorii cu experiență știu că umiditatea înaltă nu face bine la plămâni și îngreuiază antrenamentele. Bazinul Niagara este amplasat într-o sală cu tavanul de 8 metri înălțime și foarte bine ventilată. Iată de ce în zona aqua niciodată nu ai senzația de sufocare.

Bazin separat pentru copii

Copii se antrenează într-un bazin separat care nu este adânc, a cărui fund îl pot ajunge cu picioarele atunci când se opresc din înot. Din motive de securitate în bazin este permisă intrarea copiilor cu vârsta de până la 14 ani și a antrenorilor.

Lecții de înot pentru începători

Antrenorii noștri lucrează cu copii de la 1 lună. Până la vârsta de 5 ani copilul dumneavoastră va deveni un adevărat înotător.

Jacuzzi

După un antrenament încordat vă puteți relaxa în jacuzzi, care este deschis de dimineță și până seara târziu. În plus, acesta este imens, motiv din care nu este niciodată aglomerat. Jacuzzi este umplut cu apă de mare. Alegerea perfectă pentru o piele sănătoasă.

Apa curată

Sistemul puternic de filtrare menține apa în stare ideală. Este foarte ușor să vă convingeți de acest lucru – în bazinele Niagara apa este întotdeauna cristalină. În plus, noi nu folosim substanțe chimice agresive care usucă pielea.

+28˚С и +30˚С . Chiar dacă afară este iarnă, apa din bazin este așa. Întotdeauna.