Noi tindem spre a fi primii

Noțiunea de Fitness nu de curând face parte din viața noastră, semnificația căruia, din engleză, este de a armoniza, sau de a corespunde. Cum și cui să corespundem fiecare dintre noi își stabilește de sine stătător. Indubitabil, fitnessul este un mod de viață și un simbol al bunăstării, un indicator al perfecțiunii. În acest sens Niagara Fitness Club unește oamenii ce doresc să își depășească limitele, în căutarea noilor victorii asupra condiției sale corporale, de aceea le pune la îndemână Clienților săi personal calificat și utilaje de ultimă generație. Din 2004 Niagara Fitness Club este recunoscut drept expert și lider pe piața fitnessului din Moldova, fiind primul complex de dezvoltare corporală și mintală. În Clubul Niagara veți beneficia de peste 50 de antrenamente de grup inedite pentru maturi și peste 30 de antrenamente de grup pentru copii. Totodată, la îndemâna Dvs. sunt puse programe de antrenament elaborate de specialiștii noștri

Cum realizăm acest lucru?

Prin programele, serviciile și atenția oferită în fiecare dintre zonele clubului: Fitness, Fight Club, Tenis Club, Kids Club, Beauty&Spa și Restaurant. Suntem mereu pregătiți să îți oferim un sfat pentru ca și tu să poți împărtăși valorile noastre: sănătate, frumusețe și armonie. Clienții Niagara primesc mai mult decât sport, inclusiv prin participarea la diversele evenimente tematice organizate cu regularitate.

Niagara Fitness Club vă oferă cea mai bună ocazie de a contrabalansa stresul zilnic și de a îmbunătăți starea de sănătate.