Antrenamente personale

Antrenamentele individuale vă ajută să obțineți rezultate maxime nu numai pe perioada antrenamentelor dar și după. 
Niagara Fitness Club oferă membrilor clubului antrenamente personale  cu trainer personal de fitness, acesta va supraveghea și vă va forma un program special de antrenamente, la fel vă va propune și metode eficiente pentru obținerea rezultatului dorit, bazate pe executarea corectă a tehnicii, menținerea motivației și combinația optimă a diferitelor tipuri de activități și programe. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru cei ce își doresc și au nevoie de un program de antrenamente individual și condiții speciale de antrenament. 

Împreună cu doctorul din cadrul clubului Niagara, antrenorul va efectua o testare. Aceatsa este necesar pentru a analiza: starea corpului dvs., starea fizică. În urma testării antrenorul personal va forma pentru dvs. o programă individuală de antrenamente precum și graficul frecvențelor.

Antrenorul personal va influența activ la formarea motivației dvs. pentru antrenamente, aceasta fiind una din funcțiile lui importante. Efectuarea exercițiilor trebuie să vă aducă plăcere, să insufle o stare de mândrie pentru efortul depus. Fiecare antrenor personal din cadrul clubului Niagara FitnessClub - este un excelent psiholog, care de fiecare dată va va ajuta să rezolvați orice problemă și vă va bucura cu rezultate fizice de invidiat.

Antrenorul personal nu numai vă va face un plan de acțiune, dar și foarte atent urmărește fiecare fiecare mișcare și rezultat obținut. Pentru aceasta în cadrul clubului Niagara Fitness Club există testări speciale periodice, astfel dvs. aveți posibilitatea să vă vedeți performanțele obținue. Atunci când antrenamentul are loc sub supravegherea unui specialist, veți observa că antrenamentele sunt mult mai ușoare iar rezultatele sunt foarte bune. Uneori antrenorul personal va modifica programul dvs. de antrenament, spre exemplu dacă dvs deja aveți un posterior deja bine conturat și doriți doar să vă mențineți.