022 21 00 21
str. Ghidighici 5

Noutati

13 decembrie

Antrenamente noi la Niagara: X-FIT și BODYROCK 

 X-FIT și BODYROCK
Luna iulie vine cu noutăți frumoase și sănătoase pentru membrii și viitorii membri ai clubului Niagara. Este vorba despre antrenamente „X- Fit – Interval Training” și „Bodyrock”.
„X- Fit – Interval Training”  este cu orientare funcțională și spre utilizarea forței. Acest antrenament presupune implicarea corzilor de TRX, a platformei, greutăților și a fitball-ului.
Ce sunt corzile TRX: două corzi cu care îți suspenzi parțial corpul în aer și folosești greutatea acestuia ca și rezistență. Poziționarea corpului în aceste corzi determină dificultatea cu care îți antrenezi grupele de mușchi.
 
Consolidarea și menținerea stării fizice generale, prin tonifiere și întărire a mușchilor, în combinație cu elemente de aerobică, reprezintă scopul primordial al antrenamentului X- Fit iar exersându-l pe o perioadă de 55 – 60 minute vei realiza cât de eficient este.
Mai multe detalii despre antrenamentele „X- Fit – Interval Training”  aflați AICI.
Pe de altă parte, atunci când vorbim despre „Bodyrock”, vorbim despre un antrenament aerobic, de intensitate mediu – înalt, cu elemente de forță și interval trainig implicite.
Acest antrenament formidabil sporește rezistența, amplifică arderea stratului de grăsimi de sub piele și dezvoltă capacitatea de funcționare metabolică a organismului.
Acest antrenament este recomandat pentru o durată de  45 de minute pentru cei cu o pregătire fizică mediu-înaltă.
Mai multe detalii despre antrenamentele „Bodyrock” aflați AICI.