022 21 00 21
str. Ghidighici 5

Contribuie la îmbunătăţirea capacităţii de concentrare a atenţiei, dezvoltarea forţei, flexibilității şi abilităţii de coordonare a mişcărilor. Are efecte benefice asupra stării psiho-emoţionale, dezvoltării mintale, stimulează cugetul. Consolidează corsetul muscular, contribuie la prevenirea şi tratarea platfusului, scoliozei.

  • Durata antrenamentului: 45 minute

Programe asemănătoare

Studioul  Cheerleading

Reprezintă un dans sportiv energic cu pompoane, unde se combină mişcările acrobatice, de gimnastică, coregrafie şi spectacol. În timpul dansului sunt antrenate toate grupurile de muşch...

Dance Mix 

Lecție captivantantă de dansuri cu elemente de acrobație, break-dance, cheerleading, pentru baieți și fete. 

Durata antrenamentului: 45 minute  

...

Oriental 

Lecţie de dans pentru fete în stil oriental. Acestă activitate dezvoltă plasticitatea, simţul ritmului, contribuie la prevenirea scoliozei.  

  • Durata antrenamen...

Dance

Dans modern, potrivit, în special, pentru copii activi. În timpul dansului se dezvoltă elementele de bază ale improvizaţiei motorice şi ale creativității. 

Durata&n...

Art Class 

Activitatea vizează dezvoltarea abilităţilor creative, folosind o diversitate de materiale şi tehnici distinse (origami, quilling, aplicaţii).

...

Fotbal 

În timpul jocului, în condiţii naturale, se dezvoltă agilitatea, viteza, spiritul de echipă, ei învaţă să acţioneze cu curaj, devin puternici şi rezistenţi. De aseme...

Jumping 

Activitatea care vizează dezvoltarea rezistenței sistemului cardiovascular, forța musculară și rezistența, promovează dezvoltarea coordonării.  

Durata antrenamentului: ...

Karate

Reprezintă un sistem de lupte orientale. Studierea tehnicilor în luptă ajută la dezvoltarea uniformă a tuturor calităţilor fizice. 

Durată antrenament: 45 minute.

  Taekwon-do 

Un sistem oriental de autoapărare. Însuşirea tehnicii de luptă, care contribuie la dezvoltarea armonioasă a tuturor calităţilor fizice. Artele marțiale includ elemente de med...

  Kickboxing 

Lecție specială pentru băieți în vârstă de 7-14 ani. Antrenamentul este orientat spre dezvoltarea: elasticității, forţei, agilității, simţului de coordonare a mişcăril...

Aqua Game 

Acest antrenament este destinat copiilor care se ţin pe apă.  Jocuri în apă care contribuie la dezvoltarea armonioasă a tuturor calităţilor fizice. 

  • Durata a...

 Înot

Însuşirea abilităţilor de bază de înot, învăţarea stilurilor clasice de înot. 

...

Gimnastică

Un sistem sănătos, bazat pe exerciţii fizice, care dezvoltă şi îmbunătăţeşte abilităţile motorice, creşte funcţionalitatea în ansamblu a întregului corp. 

...

Acrobatică

Însuşirea bazelor acrobaticii sportive. Antrenamentul este orientat spre dezvoltarea elasticității, forţei, agilității, simţului de coordonare a mişcărilor. 

  • <...

Testimoniale