REGULI ȘI CONDIȚII

Prezentele Condiții de utilizare a site-ului www.niagara.md sunt aplicabile comenzilor de cumpărare a serviciilor (antrenamente personalizate, salon SPA), oferite de compania NIAGARA CLUB SRL prin intermediul site-ului web.

Înainte de utilizarea site-ului recomandăm să vă familiarizați cu atenție cu Regulile și Condițiile prezentate. Ne rezervăm dreptul să modificăm aceste prevederi fără preaviz.

1. GENERALITĂȚI

Acest site aparține NIAGARA CLUB SRL. La perfectarea comenzii pe site, Cumpărătorul acceptă Condițiile de cumpărare a serviciilor (antrenamente personalizate, salon SPA), bazate pe legislația Republicii Moldova (în continuare – Reguli și Condiții), expuse mai jos. Serviciile vor fi prestare conform contractului în încinta clubului “Niagara Club”

Utilizarea site-ului web www.niagara.md presupune acceptarea Regulilor și Condițiilor oferite de NIAGARA CLUB SRL, în conformitate cu Legea nr. 284/2004 privind comerțul electronic. Raporturile dintre cumpărător și vânzător se stabilesc în temeiul Legii nr.105/2003 privind protecția consumatorilor și altor acte normative, adoptate în conformitate cu aceasta.

Vânzătorul își rezervă dreptul să modifice prezentele Reguli și Condiții, iar Cumpărătorul este obligat să monitorizeze modificările.

2. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Utilizând site-ul www.niagara.md, Dvs. acceptați automat colectarea și procesarea datelor cu caracter personal, care sunt necesare pentru procesarea/confirmarea/executarea comenzilor.

Datele cu caracter personal se procesează doar cu scopuri legale, cum ar fi punerea la dispoziție a produselor comandate de Dvs., acțiuni de publicitate, analitica Google, fișierele cookie și notificările/expedierea știrilor.

Toate informațiile care conțin date cu caracter personal se păstrează și se folosesc doar pe parcursul perioadei necesare atingerii scopurilor cu care acestea au fost colectate, și în conformitate cu prevederile Legii nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal.

Noi aplicăm măsuri de securitate comerciale pentru a preveni accesul neautorizat, a menține exactitatea datelor și a asigura utilizarea corectă a informației pe site. Transmiterea datelor pe Internet sau prin rețeaua fără cablu nu poate fi securizată pe deplin. Astfel, ca și alte companiei, noi nu putem garanta securitatea informațiilor pe care le furnizează Cumpărătorul, de aceea Cumpărătorul va efectua aceasta pe risc propriu.

3. PERFECTAREA COMENZII ȘI ACHITAREA

Achitarea pentru servicii este posibilă cu cardul de plată – plătind serviciile, Dvs. veți primi o chitanță fiscală care va confirma achitarea.

Achitarea online se efectuează în condiții de securitate maximă, cu folosirea cardului de plată ca instrument de plată, care permite efectuarea tranzacțiilor online. După achitare, Dvs. veți primi confirmarea plății pe adresa de e-mail proprie.

Procesorul de plăți utilizează un sistem securizat, bazat pe ultima versiune a standardului de securitate 3D-Secure, ceea ce semnifică o abordare globală nouă pentru autentificarea cumpărătorului în cadrul tranzacțiilor online sigure. Această măsură de securitate include redirecționarea utilizatorului, în timpul efectuării plății, către pagina securizată maib, unde se face autentificarea fiecărui deținător de card prin atribuirea unui cod de unică folosință pentru fiecare tranzacție online.

Returnarea banilor se efectuează doar către cardul de plată care a fost folosit pentru achiziție.

Pentru a efectua plata, Dvs. va trebui să introduceți datele cardului bancar al Dvs. Transmiterea acestor informații se efectuează cu respectarea tuturor regulilor de securitate necesare. Informațiile se transmit sub formă codificată și se stochează doar pe serverul specializat al sistemului de plăți.

Pentru efectuarea plății vor fi solicitate datele următoare:

  • Numărul cardului (16 cifre)
  • Termenul de expirare (luna și anul)
  • codul CVC sau CVV (3 cifre)
  • Numele și prenumele de pe cardul de plată.

Toate plățile se procesează în monedă națională – MDL (lei moldovenești). În cazul în care moneda operațiunii diferă de moneda plății, convertirea sumei operațiunii se efectuează potrivit ratei de schimb a operațiunilor cu carduri la data achitărilor a băncii emitente.

4. DREPTUL LA RETURNARE

Banii se returnează pe cardul cu care s-a efectuat achiziția serviciilor.

Datele de contact ale companiei în caz de returnare: contactați-l pe managerul Dvs.

Durata de procesare a solicitării de returnare: 30 de zile

Condiții de returnare:

  • în baza unei solicitări scrise;
  • comision pentru operațiunea de Returnare /Anulare 50.00 MDL

5. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

În conformitate cu prevederile Legii nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, prestatorul de servicii procesează date cu caracter personal. Datele cu caracter personal se procesează cu bună-credință, în temeiul și în conformitate cu normele de drept. Procesarea datelor cu caracter personal se efectuează prin metode mixte (automatizate și manuale) cu respectarea prevederior legislației și în condiții care asigură securitatea, caracterul confidențial și respectarea drepturilor subiecților datelor.

Compania colectează și procesează doar datele cu caracter personal, furnizate de consumatori la perfectarea comenzii: prenumele, numele, numărul de telefon, adresa, adresa poștală.

Datele cu caracter personal se folosesc în exclusivitate cu scopuri de administrare a site-ului, pentru a oferi acces la informații, în particular, pentru legătura cu consumatorul cu scopul executării serviciilor. Datorită acestor informații, utilizatorii și consumatorii află că datele personale (prenumele, numele, numărul de telefon, adresa, adresa poștală) ale lor vor fi procesate și utilizate. Compania procesează datele cu caracter personal ale utilizatorilor și consumatorilor, care se furnizează în timpul vizualizării, utilizării și înregistrării pe site-ul web www.niagara.md

Orice informații furnizate de utilizatorii și consumatorii site-ului web www.niagara.md, vor fi examinate și vor reprezenta un consimțământ direct pentru utilizarea datelor cu caracter personal de către Provider.

Providerul nu va dezvălui orice date existente vreunor terți, fără consimțământul subiecților datelor, nici nu va comercializa, schimba, dezvălui aceste date altor persoane, cu excepția celor prevăzute de legislația în vigoare (la solicitarea unor autorități de stat, persoane juridice, instanțe de judecată, precum și a unor persoane autorizate să proceseze date cu caracter personal).

Datele cu caracter personal pot fi procesate și utilizate de Provider cu scopuri statistice și pentru promovarea ulterioară.

Compania respectă cerințele de securitate a datelor cu caracter personal și asigură protecția datelor consumatorilor, și le apără de pierdere, distrugere, denaturare/falsificare sau divulgare vreunor terți.

Colaboratorii Companiei sunt obligați să respecte caracterul confidențial al datelor cu caracter personal ale consumatorilor. Procesarea datelor cu caracter personal va fi efectuată de o persoană autorizată a Companiei.

Providerul folosește metode și tehnologii de securitate în conformitate cu legislația în vigoare.

Providerul nu colectează informații legate de tranzacții, de exemplu, sold pe card, termenul de valabilitate, țara de origine.

Pentru mai multe detalii și informații, orice persoană interesată se poate adresa prin intermediul poștei electronice info@niagara.md sau la telefon +373 22 21 00 21

6. INFORMAȚII DE CONTACT

Denumirea juridică a companiei: NIAGARA CLUB SRL

IDNO: 1003600028587

Adresa juridică: or. Chișinău, str. Ghidighici, 5

Adresa fizică: or. Chișinău, str. Ghidighici, 5

Контактный телефон: +373 22 21 00 21

Почта для связи: info@niagara.md

AI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII?

Pentru mai multe informații despre serviciile, promoțiile și prețurile clubului nostru, vă rugăm să contactați managerii noștri.
Telefon 0 22 21 00 21
LUNI SÂMBĂTĂ 07:00 - 23:00
DUMINICĂ 09:00 - 22:00