Vot

Stimaţi membri ai Niagara Fitness Club!

Considerăm că e absolut necesar să dezbatem împreună subiectul privind situaţia legată de utilizarea prosoapelor din club.
Lansarea Niagara Fitness Club a adus experienţa inspirată din cele mai bune cluburi de profil din lume. Pentru confortul vizitatorilor noştri, am inclus diverse opţiuni. Printre acestea se enumeră şi oferirea gratuită a prosoapelor. Avem prosoape mari pentru antrenamentul la sală şi piscină, mici, pentru saună şi baie cu aburi.
Din păcate, unii vizitatori au început să folosească prosoapele în alte scopuri (pentru a şterge încălţămintea, pentru a le arunca pe podea şi a călca pe ele etc.).
Un alt incident neplăcut a fost să depistăm că unele prosoape lipsesc. Poate a fost o greşeală, poate o intenţie rea, nu putem şti cu precizie.
Administraţia clubului a decis adoptarea unui set de măsuri pentru a evita utilizarea necorespunzătoare a prosoapelor:

 • Prosoapele au fost marcate, dar acest fap nu îi opreşte pe oameni să scoată marcajul
 • Au fost ataşate elemente anti furt, dar unele persoane le-au rupt şi au luat cu ele prosopul.

Pagubele materiale afectează mersul bun al lucrurilor în clubul nostru. Ne pare rău pentru scenariul creat, iar din acest motiv suntem nevoiţi să înăsprim măsurile privind folosinţa prosoapelor.
Vom aprecia dacă veţi participa la un sondaj unde încercăm să găsim soluţii potrivite (puteţi bifa una sau mai multe opţiuni) pentru rezolvarea acestei probleme:

 • Clienţii vin cu propriul prosop la club sau pot achiziţiona unul la recepţia noastră şi îl iau la ieşire. Excludem opţiunea cu oferirea prosoapelor (care este acum în vigoare);
 • Să verificăm genţile clienţilor în cazul când prosopul are inserat un cip, iar alarma este declanşată în momentul scoaterii acestuia din incinta clubului;
 • Să majorăm tariful abonamentelor anuale pentru a acoperi pagubele suferite în urma unor situaţii imprevizibile.

Vom fi recunoscători dacă veţi colabora cu noi şi vă veţi exprima opinia în cadrul acestui sondaj!
Cu profund respect,
Echipa Niagara Fitness Club

  AI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII?

  Pentru mai multe informații despre serviciile, promoțiile și prețurile clubului nostru, vă rugăm să contactați managerii noștri.
  Telefon 0 22 21 00 21
  LUNI SÂMBĂTĂ 07:00 - 23:00
  DUMINICĂ 09:00 - 22:00